Glass Aactive
x
English
Glass Aactive
x
Burger
Meny
Burger
Lukk
Logo
English
Fade
Top Image

FLÅKLYPA-SPILL I 3D!

Ravn Studio lanserer nytt Flåklypa-spill i 3D!
Gled deg til et flunkende nytt Flåklypa-spill med ny teknologi, masse spennende innhold, Solan, Ludvig og Reodor – og resten av Flåklypagjengen.

Vi har tidligere laget en versjon av originalen fra 2000 for NintendoDS, men denne gangen blir det i fullstendig 3D-grafikk for Steam og Nintendo Switch. Prosjektet utvikles i samarbeid med Caprino filmsenter.

Det nye Flåklypa-spillet kommer nå med ekte 3D-racing, bak rattet på Il Tempo Gigante i det kjente Flåklypa Grand Prix. Her kan du samle bildeler, kjøre løp i flere varianter av bilspillet, låse opp nye biler og baner – og gå for det berømte magesuget! I tillegg får du et spennende, moderne gjensyn med historien og karakterene vi alle elsker. Samt at hele familien kan hygge seg med nye, og tidligere favoritter av morsomme minispill.

Det blir utviklet med tilskudd fra Norsk Filminstitutt og Viken Filmsenter. (Utvikling av spill etter kunstnerisk vurdering).

 

“En ny variant av en tidligere Ravn-utgivelse, men med ny 3D-look og på ny plattform – i tillegg til flere spillfunksjoner som ikke fantes i den første utgivelsen. Spillet har potensiale til å nå en helt ny generasjon av Flåklypa-tilhengere.”

          - Konsulent Viken Filmsenter


Flåklypa Grand Prix blir lansert  høsten 2019

Les presseklipp fra Kapital om prosjektet

W:
H: