Glass Aactive
x
English
Glass Aactive
x
Burger
Meny
Burger
Lukk
Logo
English
Fade
Top Image

Gråtass ordner snart opp på en gård nær deg!

Ekte gøy på landet! ‘Gråtass ordner opp’ er et komplett gårdseventyr hvor du kan bygge din egen drømmegård sammen med Gråtass, den lille traktoren!

"Gråtass ordner opp" er gårdsliv gjort enkelt og underholdende, spesielt for barn. Det er alltid noe å gjøre og det er ingen in-app purchases eller reklame. Kommer til iOS i Mai!
‘Gråtass ordner opp’ er et komplett gårdseventyr hvor du kan bygge din egen drømmegård sammen med Gråtass, den lille traktoren! Spillet tilfredstiller alle dine gårdsdrømmer og inneholder bygging, såing, høsting og kokkelering.‘Gråtass ordner opp’ inneholder mange timer med god underholdning for barn i alle aldre, vakker grafikk og artige animasjoner, samt en hyggelig fortellerstemme som hjelper deg på veien til din drømmegård! Velg mellom mange forskjellige råvarer, og lag gårdsprodukter til Gråtass og vennene hans. Men pass på! Kråker vil angripe jordene dine og spise frøene! Fugleskremselet Skremme vil hjelpe deg med å jage dem vekk! De frekke skraphandlerne prøver stadig å stikke av med gullmyntene dine, så vær på vakt, og beskytt gården med en kålrotkatapulten!

Gråtass er klar for eventyr, er du?

 
W:
H: