Glass Aactive
x
English
Glass Aactive
x
Burger
Meny
Burger
Lukk
Logo
English
Fade
Top Image

«Gråtass ordner opp» er nå tilgjengelig i AppStore!

Gjør deg klar for ekte gårdsmoro med Gråtass! Alles favoritt-traktor har nå fått sitt eget spill til mobil og nettbrett.

«Gråtass ordner opp» er et komplett gårdseventyr hvor du kan bygge din egen drømmegård sammen med Gråtass, den lille traktoren! Spillet tilfredstiller alle dine gårdsdrømmer og inneholder bygging, såing, høsting og kokkelering! Det er alltid noe å gjøre, og det er ingen tilleggskjøp eller reklame i spillet.


Den lille traktoren Gråtass har vært populær i Norge i snart tjue år. Gråtass-historiene handler om sterke vennskap og sunne verdier, og gir et innblikk i hvordan det er å drive en gård. Nå kan barna selv bli med på moroa på gården sammen med Gråtass og vennene hans!


Gøy på landet
Nå er Gråtass-spillet «Gråtass ordner opp» ute på smarttelefoner og nettbrett. Spillet er på iOS og kommer til Android, og passer for barn fra fire år og oppover.

«Gråtass ordner opp» inneholder mange timer med god underholdning for barn i alle aldre, vakker grafikk og artige animasjoner, samt en hyggelig fortellerstemme som hjelper deg på veien til din drømmegård! Velg mellom mange forskjellige råvarer, og lag gårdsprodukter til Gråtass og vennene hans. Men pass på! Kråker vil angripe jordene dine og spise frøene! Fugleskremselet Skremme vil hjelpe deg med å jage dem vekk!

For den som er kjent med tidligere gårdsspill som «Farmville», fokuserer «Gråtass ordner opp» på gårdsmoro for de yngre barna.

«Gråtass ordner opp» kan barna bygge opp sin egen drømmegård.

Her kan de dyrke grønnsaker og bake brød som kan selges på markedet, mens de må passe på å skremme vekk skumle skraphandlere med kålrotkatapulten.

Det blir mange timer med kreativitet og moro mens drømmegården blir til, og jo lengre man spiller, jo nærmere drømmen kommer man.

I tillegg inneholder spillet stemningsfull originalmusikk av Alexander Rybak og Svein Gundersen.

Spillet inneholder ingen form for in-app-kjøp — for et engangsbeløp har man tilgang til alle spillets funksjoner, og kan spille det på alle plattformer. Ingen fare for en diger overraskelsesregning, med andre ord.

Spillet lanseres på norsk og engelsk. I løpet av 2016 vil det også være mulig å spille spillet på samisk, tysk og russisk.

«Gråtass ordner opp» er tilgjengelig i AppStore NÅ og koster 44 kroner.Android-versjonen av spillet kommer i løpet av juni. Klikk her for å lese mer om spillet.
 
W:
H: