Glass Aactive
x
English
Glass Aactive
x
Burger
Meny
Burger
Lukk
Logo
English
Fade
Top Image

Viken Filmsenter velger Nemi og Trolle

Viken Filmsenter bidrar med pengestøtte til de to spennende spillprosjektene


Trolle og den magiske fela - et musikalsk plattformeventyr der musikken er din superkraft!

Spillet er inspirert av musikk- og lydboken av Alexander Rybak, ved samme navn. Trolle og den magiske fela har mottatt flotte kritikker, og har allerede trollbundet den yngre generasjonen over det ganske land.

Trolle og den magiske fela er et helt unikt plattformspill med alt av spillmekanikk som vi elsker ved sjangeren – men, med en musikalsk twist.

Skal du overvinne den onde Hulderkongen, må du få kontroll over fela. Da vil du også kontrollere spillverdenen – som er full av fortryllende, skumle og artige skapninger, overraskende hindringer, og en magisk hale som gir Trolle stadig nye egenskaper
Lise Myhres sortkledde, og befriende ukorrekte, tegneserieheltinne, har bred appell på tvers av alder, kjønn og landegrenser.

Nemis verden er breddfull av spennende, potensielle spillelementer iform av sine karakterer, situasjoner, historier, nerdekultur og temaer innen film, musikk, dyr, spill, fantasy og sci-fi.

Målet med Nemi-spillet, er å skape en morsom, engasjerende og sosial spillopplevelse – et vanedannende, underholdende og sosialt RPG-trivia-spill som kan spilles alene eller sammen med venner!

Spillet er breddfullt av utrolige, nerdete, fun-fact-spørsmål om ting du ikke visste at du ønsket å vite noe om! Alt i en gjennomført Nemi-setting, hvor spilleren også får oppfostre sin egen fantastiske drage-kompis.

Dette er første gang i Nemi-universets 20-årige historie at Nemi utvikles i spill-form.
 

Andre tildelinger
Viken delte ut 2.8 millioner i denne omgangen, les deres nettsider for en oversikt over de andre tildelingene: http://www.vikenfilmsenter.no/viken-filmsenter-28-i-nye-tildelinger/

W:
H: