Glass Aactive
x
English
Glass Aactive
x
Burger
Meny
Burger
Lukk
Logo
English
Fade
Top Image

Barnas egen festival i festivalen!

Strømsø torg fra kl.10-16 lørdag 27.08.

Barnas egen festival i festivalen! Strømsø torg fylles med masse morsomme aktiviteter og underholdning for hele familien fra kl.10-16 lørdag 27.08.
Strømsø torg – «Barnas arena». Her er det start og mål for Skattejakten, show med Goggen og Grynet fra Gråtass, oppvisning av bla Sirens og Drammen Barne- og Ungdomsteater, klatrevegg, sykkelcross og mye, mye mer. Tøffetoget kjører hele dagen!
 

Skattejakt

Spennende skattejakt for alle barn opp til 12 år mellom kl 10.00 - 13.00. Ta på deg pirathatt & sjørøversverd og bli med!


Gråtass tråtraktor konkurranse og show med Goggen og Grynet!

På "Pirat torget" kan du møte Goggen og Grynet! Her kan du også kjøre minitraktor og være med på tråtraktor løp hvor du kan vinne en stor og flott Gråtass tråtraktor!!


Det blir masse underholdning gjennom hele dagen, toppet med Gråtass-show kl. 14.00!Du kan også være med i trekningen om kinobilleter for den eksklusive muligheten til å se førpremieren av den nye filmen "Gråtass gir gass" http://www.filmweb.no/film/article1211145.ece ! Her vil det også være en konkurranse, hvor en heldig vinner også kan stikke av med en tråtraktor!

 

Gråtass ordner opp!

Klarer du ikke vente helt til lørdag? Frykt ikke! Få tiden til å passere med "Gråtass ordner opp", nå ute på iOS og Android!
 
W:
H: