Glass Aactive
x
English
Glass Aactive
x
Burger
Meny
Burger
Lukk
Logo
English
Fade
Top Image

Folkefinansiering av dataspillet Flåklypa Grand Prix

Blir du med?

Nytt Flåklypa-spill kan endelig bli en realitet! Med ekte 3D-racing og et gnistrende gjensyn med figurene, historien og minispillene vi elsker!

'Nei, dra meg nå baklengs inn i fuglekassa!'. Vil du være med på spleisefesten, sier du? Da er det jo bare å sjekke beløp og belønninger! Og, det æ’kke fa’li, altså!
 

Les mer her: fnd.uz/flaklypa
 

Som svar på utallige forespørsler gjennom flere år, vil du nå endelig igjen kunne få spille norgeshistoriens mest populære dataspill! Vi starter derfor et spleiselag, en folkefinansieringskampanje, hvor du kan være med på å bidra til å realisere prosjektet gjennom DnBs portal, Startskudd.
 

Pengene som kommer inn til prosjektet, vil ene og alene gå direkte til selve utviklingen av spillet. Ditt bidrag er helt avgjørende for at spillet skal bli realisert. Til gjengjeld lover vi å bruke hver krone med omhu og omtanke, slik at vi sammen kan skape et Flåklypa-spill vi alle kan være stolte av! Et spill som lever opp til både den legendariske filmen, og det originale Flåklypa-spillet, elsket av så mange!
 

I løpet av kampanjeperioden trekker vi en eksklusiv tur i selveste Il Tempo Gigante blant alle bidragsyterne våre. Vinneren må kunne stille i løpet av kampanjen, og må akseptere å bli profilert i den videre kampanjen.
 

Du kan betale med Vipps eller kredittkort.

 

Fortsatt god sommer!
 

Hilsen alle oss i Team Flåklypa & ravnegjengen
 

W:
H: